Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Marijke & Dicky

Marijke

Mag ik mij even voorstellen ik ben Marijke 68 jaar en al 46 jaar getrouwd met Jan. Moeder van twee dochters en Oma van zes kleinkinderen. Ik houd erg van strand bos en tuinen, en ik vind het heerlijk om als vrijwilliger bij Jane en  Wim te mogen helpen met deze prachtige tuin die zij met zoveel liefde kennis en tijd een werk van jaren tot deze liefdevolle tuin hebben gemaakt en nu openstellen voor iedereen die hiervan houden en willen genieten van moeder natuur.

Zij geven ons tevens alle informatie over de geneeskracht  van de planten iets waar wij als mens te ver van zijn verwijderd

Dicky

Mijn naam is Dicky en toen Wim en Jane mij vroegen om in hun tuin te helpen koffie schenken  met open tuindagen twijfelde ik geen moment. Te mogen helpen in een tuin die met zo veel liefde is opgezet is heerlijk.

De tuin heb ik zien opbouwen omdat ik Wim en Jane al langere tijd ken. Loop je door de tuin heen dan voel je de positieve energie. En dat doet een mens goed. Dat hoor ik ook meerdere keren van de bezoekers. Ben dan ook benieuwd naar uw ervaring indien u de tuin bezoekt.